Home klíma, a kiváló lehetőség

Home klíma

Klímarendszer vásárlásakor az ember természetesen nem vág bele azonnal az üzletbe, hanem igyekszik minél jobban tájékozódni, hogy olyan készüléket választhasson majd, ami hosszú éveken keresztül biztosítja otthonában a megfelelő hőmérsékletet.

A Hisense klímagyártó cég egyik új termékcsaládja, a Home klíma, remek választás lehet mindenki számára. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hatékonyabbá teszik, megkönnyítik a használatát, és a Pro széria még egészségügyi szempontokat is figyelembe vesz. Melyek ezek a tulajdonságok és szempontok?

Például egy okostelefon segítségével is vezérelhető, a wifi opciónak köszönhetően, így használata rendkívül egyszerűvé válik. Energiatakarékos, hiszen gyártói 3D Inverter technológiát használtak optimalizált belső légcsatornával, barázdált csővel és lamellákkal, így akár 30%-kal is csökkenhet az éves energiafogyasztás. A Home klíma mindenki számára alkalmas, aki szeretné lakásában a megfelelő hőmérsékletet gyorsan, könnyen, egészségesen és elérhető áron biztosítani.

Print Friendly, PDF & Email