kulcstarto
Kulcstartó

Kulcsai mindenkinek vannak, amiket szeretünk biztonságban és egyéb dolgainktól elkülönítetten tárolni. Mivel nélkülözhetetlen és kreatívan megformálható használati tárgy, ezért a kulcstartó az egyik legjobb reklámajándék. Egyesek olyannyira rajonganak érte, hogy akár több száz darabból álló kollekcióval is büszkélkednek.

Szinte bármiből lehet kulcstartót készíteni. A középkorúak bizonyára emlékeznek még arra, hogy nem is olyan régen a menő srácoknak még nyúlfarokból készült darabokon lógott a slusszkulcsuk, bár napjainkban inkább a műanyagból előállítottak a legnépszerűbbek.

Elsősorban a kedvező árnak köszönhető ez a kiemelt figyelem és emiatt válhatott az egyik leggyakrabban választott termékké vagy cégnépszerűsítő reklámtárggyá.

Kulcstartóból óriási a kínálat, ezért a tervezők igyekeznek még érdekesebbé és egyedibbé tenni, emiatt gyakran lámpát szerelnek bele, de a modernebb és ötletesebb darabok eredeti rendeltetésükön kívül, USB töltőként, powerbankként sőt, pendriveként is működhetnek.