Egyedi iPhone 6 tokok

A nagyméretű kijelzők megjelenésével egyidejűleg, problémássá vált a telefonok kézben tartása. Főleg a matt, alumínium hátlappal rendelkező iPhone szériáknál. Ezek ugyanis eléggé csúsznak a kézben és ezt csak a jól kézre tapadó iPhone 6 tokok tudják megakadályozni. A matt kialakítás pont azért került terítékre, mert nem látszik rajta úgy az ujjlenyomat, modern hatású és ezen kívül még ezer más jól csengő indok.

Azonban nem számoltak azzal, hogy az emberek általában egy kézzel használják a telefont. Arra találtak megoldást, hogy a képernyő bal felső sarkát is elérje egy jobbkezes ember, de a telefon hátlapjának csúszósságára nem fordítottak elég figyelmet.

Plusz még az is nehézkessé teszi a félkezes felhasználást, hogy a nagy kijelzővel a telefon egyensúlya nem lesz a régi és mindezek mellett úgy érezheti, hogy kibillen a készülék. Ezért sokan választanak a vékony, szilikonból készült iPhone 6 tokok közül egyet, hogy ez a bizonytalanság elmúljon. Sokkal jobban tapad a kézben, nem túl vastag, így nem növeli a szélességet.