Minőségi férfi ingek
Minőségi férfi ingek

Az ingek egyik fontos minőségi követelménye a hibátlan szabás, jó vonalú, ránctalan szimmetrikus gallér. A minőségi férfi ingek anyagának jól kell tűrnie a gyakori mosást és a viseléssel járó kopást. Az ingek választéka igen széles, amit nagymértékben befolyásol az alapanyag.

Azonos anyagból is készül különböző ing, mert a szabásban, színben eltérhetnek egymástól. A divat határozza meg a gallér szélességét, alakját és a szárnyak által bezárt szöget. A gallér általában az ing anyagával azonos színű, de lehet attól eltérő is. A mintás ingnek is lehet egyszínű a gallérja és a kézelője.

Elegáns rendezvényre a leginkább ideális öltözék a minőségi férfi ingek mellett persze, a tökéletes nadrág meg a hozzáillő kabát. Akkor lesz igazán kényelmes, ha legalább egy ujjnyi hely van a nyak és a zárt inggallér között. A megfelelő hosszúság szintén fontos tényező, az ujjnak a csukló és a kézfej találkozásáig kell érnie. Soha nem szabad úgy megvásárolni a minőségi férfi ingek bármelyikét, hogy nem próbálták fel.